Over Biocrow

Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, iedereen kan bijdragen aan de groene revolutie in de stad. Sluit je aan bij Biocrow en word deel van een beweging die streeft naar een duurzamere, groenere en gezondere stedelijke toekomst. Samen kunnen we een verschil maken!

Onze Missie

Welkom bij Biocrow, een platform gewijd aan het promoten van duurzaam natuurbeheer en gemeenschappelijk tuinieren in stedelijke omgevingen. Onze missie is om steden groener, gezonder en meer verbonden te maken door middel van innovatieve, gemeenschapsgerichte benaderingen van stadslandbouw en tuinieren. We geloven dat iedereen een rol kan spelen in het creëren van een duurzame toekomst, en door onze krachten te bundelen, kunnen we een aanzienlijke impact hebben op onze stedelijke ecosystemen.

image-6

Onze Visie

Bij Biocrow streven we naar een wereld waarin stedelijke gemeenschappen bloeien in harmonie met de natuur. We zien gemeenschapstuinen niet alleen als plaatsen om planten te kweken, maar als essentiële ruimtes voor sociale interactie, ecologische educatie en persoonlijke groei. Ons doel is om deze groene ruimtes te transformeren tot kloppende harten van de wijken, waarin buurtbewoners samen komen om te leren, te groeien en te genieten van de vruchten van hun gezamenlijke arbeid.